SAS Mastercard 2017-12-10T15:14:24+00:00

SAS Mastercard

Många stora resebolag så som flygbolag och hotellkedjor har egna kreditkort. Även de flesta stora bensinbolagen som till exempel Preem och OK Q8 har egna betal- och kreditkort. Flygbolaget SAS är ett av de stora flygbolag som har egna kreditkort, och med SAS Mastercard Eurobonus kan man tjäna in poäng som sedan kan användas till flygbiljetter och uppgraderingar.

SAS Mastercard Eurobonus är ett praktiskt kort för den som reser mycket. Många betal- och kreditkort kan vara dyra att ta med sig på resan, men SAS bonussystem gör att man tjänar mer poäng ju mer pengar man spenderar utomlands.

Med SAS Mastercard Eurobonus får man 10 poäng per varje 100 kr man handlar för, oavsett vad man köper. Spenderar man pengar i utländsk valuta får man 15 kr för varje 100 kr spenderat, och köper man flygbiljetter hos SAS får man 25 kr för varje 100 kr spenderat.

Betalar man minst 75% av resan med sitt SAS Mastercard Eurobonus ingår också en komplett reseförsäkring med avbeställningsskydd som ger ersättning om resan är försenad eller bagaget kommer på villovägar.

Fördelar sas mastercard

Förutom att spendera bonuspengarna på flygbiljetter och uppgraderingar hos SAS, kan dom också användas hos någon av SAS partners och i utvalda webbutiker. Poängen kan spenderas hos bland annat Scandic Hotels, COOP, Radisson Blu och Showtic.

SAS Mastercard Eurobonus finns i två varianter, World och World Premium. Mastercard World har olika nivåer som är uppdelade i SIlver, Gold och Diamond. Det finns också ett extrakort, Point Earner, som man kan skaffa till en familjemedlem och på så sätt samla mer poäng tillsammans.

World Premium är för dig som flyger första klass, SAS business eller SAS plus, och med premium får man upp till 50% fler poäng för varje spenderad krona.

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!