Kreditkort bonus 2017-12-10T13:50:43+00:00

Kreditkort bonus

I dag har i stort sett alla kredikort någon form utav bonus. Syftet med bonus är att det ska löna sig att använda kortet i så många transaktioner som möjligt, oavsett vad man handlar. Och med rätt typ av kreditkort kan du både spara och tjäna pengar när du handlar. Kontantuttag och andra finansiella transaktioner är ofta inte inkluderade i bonussystem, även om det finns några få kreditkort som erbjuder det.

Kreditkort bonus är en av de mest lönsamma förmånerna som man kan ha nytta av i vardagen. Se därför till att skaffa ett kreditkort med bonussystem som passar just dig.

Olika kreditkort bonus

Det finns flera typer av kreditkort bonus. Vissa kort ger bonus på alla inköp, och låter dig spendera bonusen hur du själv vill. MasterCard re:member är ett exempel på ett sådan kort där man får 1% kreditkort bonus i form utav cash-back (pengar tillbaka) på allt man handlar, och kan sedan spendera pengarna på valfria inköp.

Förekommande är också att man tjänar ihop bonuspoäng när man tankar bilen och äter på restaurang. Sedan kan kortutgivaren ha ett sortiment med produkter och tjänster där man kan spendera sin intjänade bonus. Det är vanligt för till exempel flygbolag och hotellkedjor. Har man ett Bank Norwegian eller SAS Eurocard så kan man alltså betala sina flygresor med poäng som man tjänade in när man tankade bilen. Bensinstationer som till exempel Preem och OK Q8 har också egna kreditkort som erbjuder cash-back på bensin och drivmedel.

Det är också vanlig med tillfälliga rabatter ifrån kortutgivare där man förmånligt kan spendera sin kreditkort bonus. Kunder hos Ikano Bank får till exempel en rabattkalender varje månad med mängder av erbjudanden som är framtagna endast för deras kortinnehavare

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!