Jämförelse av kreditkort 2017-12-23T11:18:00+00:00

Jämförelse Kreditkort

jämförelse kreditkort, Att hitta rätt i djungeln utav kreditkort kan vara svårt och ta tid. De flesta banker och finansiella institutioner har idag flera olika sorters kreditkort att välja mellan. Så vad ska man då tänka på när man jämför kreditkort?

Det viktigaste när man jämför kreditkort är att se till sina förutsättningar. Till exempel vad man har för månadsinkomst. Då kan man räkna ut hur mycket kredit man har råd med, och vilket belopp som är lämpligt. Ett vanligt misstag många gör är att man skaffar ett kreditkort med för hög kredit, vilket kan leda till att man har svårt att betala tillbaka krediten. Det är framförallt därför som kreditkort ibland fått dåligt rykte. Om man däremot väljer en rimlig kredit i jämförelse med sin inkomst, kan ett kreditkort vara en stor tillgång och underlätta mycket i vardagen.

Det finns kreditkort med liten kredit, på bara ett par tusenlappar, till kreditkort med hög kredit på flera hundra tusen.

Jämföra avgifter kreditkort

Kreditkort innebär alltid en avgift. Ibland handlar det om en liten årsavgift, och ibland innebär det en ränta på kreditbeloppet. Jämför därför alltid de olika kreditkortens avgifter och räntor.

När man jämför kreditkort bör man också tänka på hur man ska använda sitt kreditkort. Vissa skaffar kreditkort för att kunna samla ihop alla inköp till en överblickbar faktura, och på så sätt planera privatekonomin, medan vissa skaffar kreditkort för att kunna delbetala inköp. Företag använder ofta kreditkort som ett sätt för de anställda att till exempel bo på hotell och resa i arbetet.

När man jämför kreditkort kan man också se till vilka förmåner och erbjudanden som är inkluderade. Till exempel så erbjuder vissa kreditkort rabatterade priser på flygresor, medan andra erbjuder en så kallad concierge service. Det finns en mängd olika förmåner och erbjudanden att välja mellan.

jämförelse kreditkort är alltid en bra sak att göra.

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!