Jämför American Express 2017-12-11T08:08:20+00:00

Jämför American Express

Idag finns det flera typer av American Express betal- och kreditkort på marknaden. De populära korten accepteras i dag i stort sätt värden över, och har sedan starten på 1800-talet i USA bara växt sig mer och mer populära. De exklusiva förmånerna som till exempel obegränsad kredit och generösa bonussystem har bidragit till att Amex blivit så populära. När man jämför American Express kan man enkelt hitta det kort som passar en bäst:

America Express Classic

America Express Classic – Är dom klassiska betalkorten som finns i varianterna Green, Gold och Platinum. Det som gör American Express Classic Card speciella är att alla tre saknar kreditgräns, alla tre ger bonus på varje spenderad krona, och de är alla tre räntefria. Eftersom att det är betalkort så ska fakturan betalas varje månad. När man jämför American Expresskort mer noggrant kan man läsa om alla förmåner som erbjuds med dom respektive korten.

SAS EuroBonus American Express

SAS EuroBonus American Express – Finns också i tre olika format: Classic, Premium och Elite. SAS EuroBonus ett kreditkort som ger dig bonus och rabatterade priser på flygbiljetter. Är man en person som reser mycket och jämför American Express, så har EuroBonus de mest fördelaktiga egenskaperna för resandet, förutom förmånliga erbjudanden på flygbiljetter, till exempel reseförsäkringar och kontantuttag utomlands.

Blue Cashback Credit Card – Det senaste kreditkortet från American Express, som precis som namnet antyder fokuserar på cash-back, alltså pengar tillbaka på det man handlar. 1,25% av allt man handlar sätts en gång om året tillbaka på kontot, så är cash-back det man är ute efter när man jämför American Express, så är Blue Card det mest förmånliga. Blue Card har även en jämförelsevis låg årsavgift och erbjuder också andra förmåner så som reseförsäkring och förtur till konsert- och evenemangsbiljetter.

Hitta ditt Amex här.

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!