Gemensamt betalkort 2018-01-11T10:18:50+00:00

Gemensamt Betalkort

Ett gemensamt betalkort om man har en delad ekonomi är ganska vanligt bland par och familjer, man kan tex använda betalkortet till inköp av mat, kläder samt sakern till sina barn om man har det.

Att skaffa ett gemensamt betalkort kan vara bland det smidigaste du gjort, speciellt om du lever i ett förhållande med barn och har en gemensam ekonomi med din sambo, man eller maka.

Då det finns en mängd olika gemsamma betalkort att välja mellan är det viktigt att man tar ordentligt med  tid att jämföra de olika betalkorten som finns på marknaden, och fundera på vad man har för behov inom just sin familj eller förhållande.

För att du skall kunna få ett gemensamt betalkort  krävs det attr ni har eraeknomi på samma bank och om ni har samma banktjämsteman så går det alltid muyckeyt lättare och snabbare att få era betalkort tillsammans.

bästa kreditkort

Precis som med kreditkort kan man ansöka om betalkort med olika typer av förmåner, till exempel finns det betalkort som är knutna till olika typer utav försäkringar bensinstationer, restaurangkedjor och hotell. För att ansöka om betalkort måste man vara myndig och inte ha några betalningsanmärkningar. Många kort kräver också att man kan uppvisa en viss årslön.

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!