Betalkort med bonus 2017-12-10T13:33:08+00:00

Betalkort med bonus

Alla kredit- och betalkort som finns på marknaden idag erbjuder någon form utan bonus. Att hitta ett betalkort med bonus är därför inte svårt alls. Bonussystem är utformade på olika sätt med det vanligaste är att det antingen rör sig om ett poängsystem, där man tjänar poäng på det man handlar. Då kan man få poäng för allting man handlar, eller så får man poäng för vissa nischade varor och tjänster. Poängen kan sedan användas antingen som cash-back, pengar tillbaka på kontot, eller på specifika varor och tjänster – till exempel flygbiljetter eller hotellnätter.

Det andra vanliga bonussystemet som ofta förekommer hos betalkort med bonus är cash-back. Då handlar det om en procentuell andel av varje spenderad krona som återfås i form utav pengar på kontot.

Här är en sammanställning av betalkort med bonus som är populära just nu:

American Express Blue Cash back är kreditkortet som nischat sig på just cash-back. Genom att erbjuda 1,75% cash-back på varje spenderad krona är det ett väldigt fördelaktigt betalkort med bonus för den som inte vill ha ett branschspecifikt kort.

SAS Mastercard Eurobonus är ett nischat kort som ger mer bonus om när du spenderar pengar på flygbiljetter. Med ett poängsystem tjänar du poäng på allt du handlar, men handlar du utomlands eller köper flygbiljetter får du dubbelt så många poäng som om du handlar i Sverige.

ICA Banken Mastercard Plus är ett annat nischat betalkort med bonus som ger 1% cash-back på alla inköp hos ICA. Ett enkelt sätt att spara pengar på hushållsavgifter och pengarna ges tillbaka i form ut av regelbundna värdecheckar.

re:member more är ett nytt kreditkort som ger 1% cash-back på alla inköp. Det är ett av marknadens mest förmånliga bonussystem som kombinerar poäng med cash-back för att gynna alla dina inköp.

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!