Bästa kreditkort 2018-03-27T13:16:20+00:00

Bästa kreditkort

Bästa kreditkort, generellt sätt kan man säga att de bästa kreditkort på marknaden är de som erbjuder bäst förmåner, lägst ränta och avgifter, och hög kredit. Men det är varierar extremt mycket från person till person vad man är i behov av och vill ha ut av sitt kreditkort. Fundera därför ut vad just du ska använda kreditkortet till, hur mycket kredit som är lämplig i relation till din inkomst, och vad du är beredd att betala i ränta och avgifter. Ofta när man söker efter de bästa kreditkorten är det förmåner man jämför. Några av de populära förmånerna som de bästa kreditkorten erbjuder är:

Service kreditkort

  • Concierge service. En mycket populär och lyxig tjänst som är vanlig hos kreditkort med hög kreditnivå och höga å Det innebär att man som kortinnehavare har användning av en assistent som kan underlätta inköp. Man kan till exempel be sin concierge att boka rum i det bästa hotellet i en viss stad, eller boka bord på den bästa italienska restaurangen.
  • På de allra flesta typer av kreditkort använder sig utav poängsystem i någon form. Vissa låter dig samla poäng när du tankar bilen, andra när du köper flygbiljetter eller handlar hos en specifik butikskedja. Poängsystemen är ofta väldigt förmånligt och därför är de bästa kreditkorten de som erbjuder ett poängsystem som passar just dig och dina behov.
  •  Det finns olika varianter på försäkringar som kan vara anslutna till kreditkort. Reseförsäkring som skyddar dig vid utlandsresa till exempel, eller bedrägeriförsäkring som skyddar mot olovlig användning av kortet. Vissa kreditkort erbjuder också försäkring på biljetter, som skyddar om eventet man köpt biljett till skulle bli inställt.

För att hitta det bästa kreditkort på marknaden är det bra att jämföra kreditkort med hjälp av opartiska recensioner. På så sätt kan man hitta rätt i djungeln av kreditkort och få ut maximalt med förmåner.

Jämför kreditkort här.

Att hitta det bästa kreditkortet handlar om att undersöka många olika kort ocg deras fördelar samt nackdelar.

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!