Bästa kreditkort förmåner 2019-01-29T15:00:57+00:00

Bästa Kreditkort

Idag är ett  bästa kreditkort så mycket mer än endast ett betalmedel som låter dig handla först och betala vid ett senare tillfälle, och kreditkortsföretagen kommer hela tiden på nya förmåner för att locka till sig kunder.

Förutom kreditnivå är de flesta som skaffar kreditkort ute efter att hitta de absolut bästa kreditkort förmåner som erbjuds. Detta är kortutgivare givetvis medvetna om, och konkurrensen om de mest förmånliga kreditkorten är hög.

Hur vet man då vad man ska leta efter när det kommer till förmåner? I det stora utbud av kreditkort som finns idag är det lätt att bli förvirrad. Här kommer därför en hjälpsam lista med några utav det bästa kreditkort förmåner som finns idag.

Kreditkort cashback

  • Bonus och cash-back. Få pengar tillbaka på de du handlar. Här finns det nischade kreditkort för specifika branscher, och kreditkort som ger en procentuell återbäring på alla köp som görs med kortet.
  • Avgiftsfria kort och räntefria avbetalningar. Många kreditkort erbjuder förmånliga räntor på avbetalningar, vissa går så långt att dom helt tar bort räntan på avbetalningar under en tid. Årsavgifter och kortavgift är en annan kostnad som ibland tas bort för att locka till sig fler kunder.
  • Försäkringar av alla dess slag, några vanligt förekommande är: reseförsäkring, köpskydd och nödkontanter.
  • Betala räkningar med kreditkortet. Tidigare var det ovanligt att man kunde betala sina räkningar på kredit, men idag blir det allt mer populä Betalar man räkningarna och sköter inköpen med ett och samma kort får man på så sätt alla sina utgifter på en och samma faktura.

Den här listan kan göras mycket längre. Kortutgivare konkurrerar hårt för att kunna erbjuda de bästa kreditkort förmånerna, och för att veta vad som passar just dig är det lönsamt att noggrant jämföra de olika kreditkorten för att komma fram till det bästa alternativet.

Kreditkort utomlands hittar du information om här

Nyhetsbrev från Kreditkortbyte
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!
Nyhetsbrev från Keditkortbyte.se
Få våra bästa tips och nyheter direkt till din e-post, det är gratis!